werken bij proxy

Denk jij ook dat je klanten met Open Source verder kan helpen?

 

Ga je bij het horen van “Linux” een beetje glimmen, of is de term “nerd” voor jou een eretitel die je moet verdienen, dan moet je zeker even verder lezen!

 

Bekijk vacatures  

 

 

 

Specialisten met liefde voor open technologie

 

Wij zijn Proxy en we zijn een van de meest toonaangevende bedrijven in onze branche. We helpen onze klanten met hun Linux, Open Source en Cloud Tech uitdagingen door middel van (consultancy-) projecten of Managed Services. En daar kunnen we best wat hulp bij gebruiken. Groei is echter bij ons geen doel op zich, maar kwaliteit wel!

We bestaan al sinds 1997, maar zijn nog steeds van deze tijd. Van oorsprong zijn we een consultancybedrijf, maar onze visie op de IT-wereld is dat we met complete oplossingen onze klanten ook goed van dienst kunnen zijn. En onze klanten lijken dat met ons eens te zijn, want onze dienst Managed Services groeit hard en is al bijna even groot als de consultancytak.

 

Leer meer over Proxyvacatures

Ben jij ons nieuwe talent?

 

Wij zijn allereerst benieuwd naar jouw passies. Waar zie je jezelf in de toekomst en kan Proxy daar een belangrijk onderdeel van zijn? Bij Proxy is je thuisvoelen belangrijk en geloven we in onze kernwaarden persoonlijk, betrouwbaar en helderheid.

 

Linux devops engineerFulltime

 

Staat jouw ideale droombaan er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie met daarin jouw motivatie en CV.
Dit kan je direct sturen naar recruitment@proxy.nl

Heb je nog vragen?

 

Neem contact op met onze recruiter Kaarina Brouwers.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens
recruitment@proxy.nl
010 – 245 1800kaarina