Diensten

Hardware Support

Optimaliseer jouw hardwareprestaties: minimaliseert uitvaltijd en garandeert een soepele werking, zodat jouw systemen altijd op maximale kracht draaien.

hardware support

Maximaliseer Efficiëntie en Minimaliseer Kosten

 

Naarmate IT hardware ouder wordt, nemen de onderhoudskosten in verhouding toe. Bij nieuwe IT hardware is ondersteuning vanuit de leverancier vaak gewenst, maar bij verouderde IT hardware wordt support vanuit een derde partij steeds aantrekkelijker. Wij bieden je de mogelijkheid om 60% – 75% te besparen op jouw onderhoudskosten voor jouw IT hardware op leeftijd.

 

Offerte Aanvragen   

 

 

 

 

Besparing op uw onderhoudskosten

Verlaag uw uitgaven aanzienlijk door te kiezen voor third-party support. Onze diensten zijn gericht op het optimaliseren van jouw budget zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de ondersteuning.

Eén overzichtelijk onderhoudscontract

Geen gedoe meer met meerdere contracten voor verschillende hardware. Wij bieden één overzichtelijk onderhoudscontract voor al je IT apparatuur, ongeacht het merk of model. Dit zorgt voor eenvoud en transparantie in jouw onderhoudsbeheer.

Verschillende Service Level Agreements mogelijk

Wij begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij verschillende Service Level Agreements (SLA's) aan, zodat je de service kunt kiezen die het beste bij de eisen en het budget past.

 

 

 

evernex    

 

Samenwerking

Om je de beste hardware support te kunnen bieden, werken wij samen met Evernex IT Services Netherlands B.V. Deze samenwerking stelt ons in staat om hoogwaardige hardware-oplossingen te leveren en te onderhouden, waar je ook bent. Evernex zorgt voor de hardware, terwijl wij ons richten op het bieden van uitmuntende support. Samen zorgen we ervoor dat uw IT infrastructuur betrouwbaar, efficiënt en kosteneffectief blijft.

 

 

 

Samen sta je sterker

In een kort gesprek praat onze Account Manager Mark Zwenger over de unieke samenwerking met Evernex IT Services Netherlands B.V.

"De aanpak van Evernex die verder gaat dan het leveren van hardware en support zorgt ervoor dat we samen tot betere oplossingen komen en klanten optimaal kunnen bedienen."

 

 

 

 

Offerte Aanvragen

Neem direct contact met ons op en vul het onderstaande formulier volledig in. Onze specialisten zullen je binnen 1 werkdag contacteren.

 

 

 

 

 

Reden van contact: