Open Source

Bij Proxy zijn we helemaal thuis in de wereld van Open Source. We ontwikkelen, we beheren, we implementeren en we hebben partnerships met verschillende Open Source-leveranciers. We kunnen eindeloos vertellen over de voordelen van Open Source-producten, zowel met commerciële ondersteuning van de partners als community supported. Een paar voorbeelden:

Premier Red Hat-partner

rhca

Proxy is Premier partner van Red Hat. We hebben ervaring en certificering met talloze Red Hat producten. Of het nu gaat om Red Hat Enterprise Linux, Red Hat Satellite of Red Hat Storage, we hebben de ervaring die telt. Onze engineers zijn gecertificieerd als RHCE, RHCA en kunnen samen met de eveneens gecertificeerde sales voor u de beste oplossingen samenstellen. We hebben warme contacten met Red Hat en kennen de verschillende productspecialisten vaak persoonlijk. We zijn steeds te vinden op de verschillende Summits en Forums die Red Hat organiseert om ook op die manier up to date te blijven van de laatste stand van zaken.

 

SUSE-partner
suse-logo-wordmark1

Heeft u of wilt u een IT-omgeving met SUSE-producten? Ook daarvoor bent u bij Proxy aan het goede adres. We zijn volop thuis in de verschillende oplossing die dit bedrijf biedt en onderhouden goede contacten.

Bareos-partner

bareos-full-logo1

Open Source back-up met de features van Enterprise oplossingen? Dat is wat ons aantrekt in Bareos. Hierom zijn we partner van deze geweldig club en hebben we kennis van de laatste stand van zaken.

 

Ansible

ansible-logo1

Los van de verschillende engineers met Ansible Red Hat certificering, heeft Proxy veel kunde en ervaring met het inzetten van Ansible voor geautomatiseerd beheer. Bij al onze Managed Services klanten zetten we het product in en we halen hier veel voordeel uit, zoals gedocumenteerde changesacties en scalability.

Puppet

Geautomatiseerd beheer is de toekomst voor de IT! Niet voor niets heeft Proxy daarom expertise van Puppet. We zetten Puppet-omgevingen op, we beheren ze en automatiseren zo de hele workflow. Ook ontwikkeling van Puppet-modules valt binnen onze ervaring.

Sinds februari 2011 zijn we Certified Solution Provider van het LPI. Dat zijn we omdat we de doelstellingen van LPI-organisatie onderschrijven en willen steunen. We zijn het ook om te laten zien dat we de hele Linux-community op verschillende manieren een warm hart toe dragen en Linux-professionals aan ons een interessante werkgever hebben! We helpen LPI Nederland met klantvragen en nemen ook certificeringen af.