Hoera! Het leukste en slimste Open Source- en Linuxbedrijf van Nederland bestaat 20 jaar!

Op 1 december 1997 is Proxy gestart in Zoetermeer met als doel het beheren en ontwikkelen van Unix-omgevingen. Via Wassenaar en Delft zijn we gekomen waar we nu zijn: Proxy in Rotterdam verzorgt Enterprise IT, Open Source en Cloud-technologie voor bedrijven van MKB tot Multinational.

Dat konden en kunnen we alleen maar dankzij de fantastisch groep engineers, andere it-ers en staff die al die jaren het hart van Proxy hebben gevormd. Deze groep heeft de millenium-bug opgelost, de euro-invoering geregeld, de vervanging van Unix door Linux, Automated deployment, Continuous Delivery, van ITIL naar Agile/Scrum/Dev Ops, de opkomst van workloads in de cloud en wat al niet meer. En fantastisch werkgebied met continu nieuwe mogelijkheden. Enorm bedankt voor jullie bijdrage, collega’s!

We konden en kunnen dit ook alleen maar dankzij de talloze klanten die al die jaren ons het vertrouwen hebben geschonken. Onze naam “Proxy” staat voor “gemachtigde” en zo hebben we namens onze opdrachtgevers de it-taken uitgevoerd. We zijn samen met onze klanten de uitdaging aangegaan een zo slim mogelijke it-omgeving neer te zetten, die zo goed mogelijk de processen van hen ondersteunt. En dat willen we blijven doen, zeker nu it niet meer een ondersteunend proces is, maar in de tijd van digitalisering dé manier is om je business te doen. Enorm bedankt voor jullie vertrouwen, opdrachtgevers!

Wij gaan op weg naar ons 25-jarig jubileum en we doen dit graag met jullie,

Erik, Irmgard en Marco

De directie van Proxy Services B.V. – Rotterdam